Huisvesting De Olmen BV

Huisvesting

Bent u op naar tijdelijke huisvesting voor uw personeel? Huivesting De Olmen BV in Hoeven verhuurt accommodaties en appartementen voor arbeiders en flexwerkers. De kamers zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken zoals wifi en televisie. Onze locaties zijn centraal gelegen Brabant in de omgeving van Rotterdam, Antwerpen, Breda en Roosendaal.

Tijdelijke huisvesting

Tijdelijke huisvesting in de vorm van bouwunits zijn vaak relatief duur door de transport en opbouwkosten. Daarnaast dienen de units ingericht te worden en aangesloten op het gas- en waternet. Bij De Olmen kunt u snel terecht voor tijdelijke huisvesting. Onze gebouwen zijn voorzien van een complete inrichting voor het huisvesten van (buitenlandse) arbeiders en flexwerkers. Alhoewel onze accommodaties meestal voor een korte periode worden verhuurd is het ook mogelijk om onze woonruimtes en appartementen voor een langere periode te huren. Onze gebouwen zijn voorzien van de gebruikelijke inventaris voor het tijdelijk huisvesten van personeel en werknemers.

Wanneer u op zoek bent naar tijdelijke huisvesting voor uw werknemers bent u bij De Olmen in Hoeve aan het juiste adres. Hier kunt u tot 220 medewerkers van een tijdelijke huisvesting voorzien. De ingerichte kamers zorgen ervoor dat u geheel wordt ontzorgd. Bovendien hebben wij onze eigen beheerders, welke permanent aanwezig zijn. Zij zien toe op een veilig en prettig verblijf van uw medewerkers in de Olmen.

Huisvesting personeel

De Olmen zijn uitermate geschikt voor het huisvesten van personeel en seizoensarbeiders. Onze accommodaties zijn ingericht in kamers voor twee, drie of vier personen. Onze gebouwen zijn voorzien van douches, badkamers, woonkamers, keukens en slaapkamers. Daarnaast beschikken we over 24 tweepersoons appartementen die geschikt zijn voor het huisvesten van tijdelijke personeel of medewerkers. Onze appartementen beschikken elk over een eigen woonkamer, badkamer en keuken.

De voordelen van Huisvesting de Olmen

  • Gespecialiseerd in het verhuur van huisvesting voor tijdelijk personeel
  • Permanent toezicht en beheerders aanwezig op locatie
  • Volledig ingerichte kamers voor tijdelijk verhuur
  • Centraal gelegen in Hoeven (Brabant) nabij Roosendaal, Breda, Rotterdam en Antwerpen.

Tijdelijke huisvesting personeel

De tijdelijke huisvesting personeel kan soms rompslomp met zich mee brengen. Veel zaken dienen geregeld te worden, vanzelfsprekend helpen wij u hierbij. Als door het SNF gecertificeerde huisvester voldoen wij aan de norm voor het verhuren van tijdelijke huisvesting van personeel. Op deze wijze bent u verzekerd van een goede hygiënische accommodaties voor uw personeel.

Omdat tijdelijke huisvesting door de omgeving vaak als een last wordt gezien proberen wij de overlast zo veel mogelijk te beperken. Om die reden hebben wij onze locaties voorzien van camera beveiliging. Dit voorkomt klachten van omwonende en waarborgt tevens de veiligheid van uw personeel. Daarnaast zijn onze locaties voorzien van brandbeveiliging.

Wilt u meer informatie over onze accommodaties en de tijdelijke huisvesting van flexwerkers en arbeiders? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte huisvesting voor uw personeel.