Huisvesting De Olmen BV

Huisvesting Polen

Bent u op zoek naar een geschikte accommodatie voor de huisvesting van Polen? De Olmen bestaat uit vier gebouwen die zijn ingericht voor het huisvesten van buitenlandse werknemers zoals Polen, Roemenen en Bulgaren. 

De vier woongelegenheden heeft een totale capaciteit van 220 personen. Elk verblijf bestaat is opgedeeld in 2 tot 4 persoonskamers. Elke kamer is volledig ingericht en beschikt over een wastafel, kledingkast en bed. De woonkamer, keuken en badkamer wordt gedeeld door meerdere kamers. Daarnaast heeft de Olmen 24 appartementen die geschikt zijn voor twee personen. Een appartement beschikt over een eigen badkamer, woonkamer en keuken. Dit maakt de Olmen geschikt voor de huisvesting van Polen. 

Huisvesting voor Poolse werknemers

Huisvesting De Olmen BV verhuurt accommodaties voor de huisvesting van Poolse werknemers. Het verblijf is gevestigd in Hoeven. Centraal gelegen in Brabant nabij Breda, Roosendaal, Rotterdam en Antwerpen. De accommodaties zijn voorzien van een complete inrichting om Poolse werknemers tijdelijk dan wel voor een lagere periode te huisvesten. 

Tijdelijke huisvesting seizoensarbeiders

In Nederland komen er jaarlijks circa 20.000 mensen uit Polen naar Nederland om te werken bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren. In de meeste gevallen is dit tijdelijk voor een duur van circa 3 – 9 maanden. Hiermee levert Polen de meeste immigranten. Daarnaast zijn ook Bulgaren en Roemenen erg populaire seizoensarbeiders. De Olmen BV verhuurt tijdelijke huisvesting voor seizoensarbeiders uit het buitenland. 

Voor die tijd van het verblijf van de werknemers biedt de Olmen tijdelijke huisvesting. De locatie of een deel van de locatie kan voor zowel een korte als lange periode worden gehuurd. De huisvesting is erg geschikt voor Polen maar biedt ook een verblijf voor seizoensarbeiders uit andere landen. 

Veilig verblijf in Nederland

Als verhuurder van onze accommodaties vinden wij het belangrijk een veilige en beschermde omgeving te bieden voor de buitenlandse arbeidsmigranten. Om die reden hebben wij de gehele locatie voorzien van camera’s. Daarnaast zijn de Olmen voorzien van brandbeveiliging. Op deze wijze kunnen wij onze panden monitoren en toezien op een veilig verblijf. 

Naast onze camera- en brandbeveiliging is er permanent minimaal één beheerder aanwezig. Onze beheerders zien toe op vandalisme en veiligheid op en rondom de locatie. Op deze wijze kunnen wij de overlast van de omgeving beperken en de Poolse arbeidsmigranten voorzien een veilige en prettige leefomgeving. 

Keurmerk voor huisvesters van arbeidsmigranten

De locaties van Huisvesting de Olmen BV is voorzien van twee keurmerken. Het eerste keurmerk is van Stichting Normering Flexwonen (SNF). Deze stichting ziet toe op dat alle huisvestend van arbeidsmigranten voldoen aan de hiervoor opgestelde norm. Onze locaties worden hierop jaarlijks gecontroleerd. Daarnaast is onze locatie aangesloten bij de Vereniging Huisvesters Arbeidsmigranten. Deze organisatie zorgt ervoor dat seizoensarbeiders en flexwerkers een sociaal verantwoorde huisvesting krijgen.

Wilt u meer weten over onze huisvesting voor Polen en andere seizoensarbeiders en arbeidsmigranten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het verblijf en de beschikbaarheid.