Huisvesting De Olmen BV

Huisvesting asielzoekers

Zoekt u een gedegen locatie voor de huisvesting van asielzoekers? Huisvesting De Olmen BV in Hoeven is gespecialiseerd in het verhuren van locaties die zijn ingericht voor het huisvesten van asielzoekers. Onze accommodaties kunt u tijdelijke huren maar ook voor langere duur. De huisvestingslocatie in Hoeven heeft een capaciteit van circa 220 personen. De kamers zijn verdeeld over twee tot vier personen. Daarnaast hebben we 24 appartementen waarin bijvoorbeeld asielzoekers kunnen wonen.

Huisvesting asielzoekers met verblijfsvergunning

Wanneer een asielzoeker een verblijfvergunning heeft gekregen mag hij deel uit gaan maken van de Nederlandse maatschappij. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers, ook wel het COA genoemd, verdeeld de asielzoekers met een vergunning toe aan de gemeenten. Zij dienen vervolgens passende woonruimte aan te bieden.

Wanneer een asielzoeker een vergunning heeft gekregen heeft het COA 14 dagen de tijd om een gemeente aan te wijzen. Daarnaast stelt zij een informatie profiel op, hierin staat informatie als de grootte van het gezien, de taal, het land van herkomst, de genoten opleiding en eventuele werkervaring. Gemeenten hebben vervolgens 12 weken de tijd om een woonruimte te vinden en de verhuizing te regelen.

Woonruimte voor asielzoekers

Momenteel verblijven er in asielzoekerscentra (azc’s) ook azielzoekers die al een verblijfsvergunning hebben gekregen. Zij bezetten de plaatsen voor asielzoekers die nog in afwachting zijn van hun procedure. Hierdoor verblijven er veel asielzoekers in noodopvangcentra. Huisvesting De Olmen BV biedt woonruimte voor deze asielzoekers. In onze accommodaties kunnen zij tijdelijk verblijven totdat er plaats vrij is in een azc.

Onze accommodaties zijn voorzien van diverse kamers die volledig zijn ingericht als volwaardige woonruimte. De kamers maken gebruik van een gedeelde keuken, woonkamer en douches. Alle kamers zijn voorzien van televisie en wifi-verbinding. Onze accommodaties zijn geschikt voor twee personen en hebben een eigen keuken en badkamer.

Veilig verblijf voor asielzoekers

Huisvesting De Olmen BV verhuurt woonruimte voor asielzoekers. Op onze locatie zijn permanent beheerders aanwezig. Zij zien toe op de gang van zaken en de veiligheid rondom de gebouwen. Verder is onze locatie voorzien van camerabeveiliging. Hierdoor kunnen wij de openbare ruimtes monitoren. In de kamers zelf hangen geen camera’s, waardoor de privacy in de accommodaties gewaarborgd blijft. Hierdoor proberen wij het verblijf voor asielzoekers zo veilig en prettig mogelijk te maken.

De voordelen van huisvesting in De Olmen:

  • 220 bedden beschikbaar
  • 24/7 beheerders op locatie aanwezig
  • Voorzien van brand- en camerabeveiliging
  • Volledig ingerichte kamers met wifi en televisie
  • Geschikt voor het huisvesten van asielzoekers

Naast een verblijf voor asielzoekers kunnen de locaties ook worden verhuurt voor het huisvesten van arbeidsmigranten en/of flexwerkers.

Wilt u meer weten over het huisvesten van asielzoekers? Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer informatie.