Huisvesting De Olmen BV

Huisvesting arbeidsmigranten

Huisvesting De Olmen BV is gespecialiseerd in het verhuur van accommodaties voor het huisvesten van arbeidsmigranten en flexwerkers. Op onze locatie in Hoeven staan een viertal gebouwen die zijn ingericht om arbeidsmigranten zowel tijdelijk als voor langere tijd te huisvesting te bieden. Onze gebouwen zijn voorzien van 36 kamers met gedeelde douches, woonruimtes en keukens. Daarnaast verhuren wij op onze locatie 24 appartementen waarin arbeiders kunnen wonen.

Huisvesting van arbeidsmigranten en flexwerkers

“Wij verhuren accommodaties met kamers en appartementen die volledig zijn ingericht voor het huisvesten van arbeidsmigranten.”

De Olmen heeft een totale capaciteit van 220 bedden. De vier accommodaties zijn ingericht in kamers geschikt voor twee personen, drie personen of vier personen. De kamers zijn volledig gemeubileerd en beschikken over alle gemakken zoals televisie en wifi. Buitenlandse arbeiders en flexwerkers vinden hier betaalbare onderdak voor bepaalde of onbepaalde tijd. Onze appartementen zijn voorzien van eigen badkamers, keukens en leefruimtes. Deze zijn uitermate geschikt voor het huisvesten van arbeidsmigranten en flexwerkers. 

Tijdelijke huisvesting voor buitenlandse medewerkers

Wij kunnen voldoen aan de ideale woonbehoefte van arbeidsmigranten. Wij voorzien in een tijdelijke woonruimte voor arbeiders waarvan het niet zeker is hoe lang zij in Nederland zullen blijven. Voor zowel één arbeidsmigrant als een groep arbeidsmigranten zijn onze accommodaties geschikt. Wij bieden een snelle, toegankelijke en vooral veilige woonruimte voor buitenlandse medewerkers.

De voordelen van Huisvesting de Olmen BV

  • Centraal gelegen in Hoeven, nabij Roosendaal, Breda, Rotterdam en Antwerpen.
  • 24/7 beheerders aanwezig op locatie
  • Volledig ingerichte woonruimte
  • Camera toezicht rondom de accommodaties 
  • Voorzien van het SNF-keurmerk

Veiligheid van bewoners

Om de veiligheid van de bewoners te kunnen garanderen is de locatie voorzien van camerabeveiliging. Hiermee kunnen we de gang van zaken op de gedeelde ruimtes monitoren. Daarnaast zijn er 24/7 beheerders aanwezig die toezien op de gang van zaken. Verder hebben we op onze locatie een eigen technische dienst. Hiermee kunnen we ontzorgen in reparaties en defecten in en romdom de accommodaties spoedig oplossen. 

Normeringen van onze accommodatie

Huisvesting De Olmen BV beschikt over het SNF-keurmerk. De Stichting Normering Flexwonen (SNF) beheert de registers van ondernemingen die voldoen aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. De huisvestingslocaties van de organisaties die bij dit keurmerk zijn aangesloten worden jaarlijks gecontroleerd. Hiermee is de kwaliteit van dit keurmerk gewaarborgd. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het VHA. De Vereniging Huisvesters Arbeidsmigranten (VHA) behartigd de belangen van huisvesters van arbeidsmigranten. Zij zorgt ervoor dat flexwerkers een sociaal verantwoorde huisvesting krijgen en dat deze bijdragen aan de welvaart en welzijn. Door de normeringen op onze locatie kunnen wij de kwaliteit van onze huisvesting garanderen. 

Verhuur van woonruimte voor arbeidsmigranten

Bij Huisvesting de Olmen BV is het mogelijk om tijdelijke woonruimte voor arbeidsmigranten te huren. Voor meer informatie over onze accommodaties en het huisvesten van arbeidsmigranten en flexwerkers kunt u contact met ons opnemen. Onze beheerders zijn telefonisch bereikbaar op: 06-86815008.

Voor reserveringen, de beschikbaarheid of een offerte kunt u zich wenden naar Dhr. Karel. Telefonisch bereikbaar op 06-5581475 of per e-mail op joep@deolmen.nl.